Târgu Jiu: Șoferiță ridicată de polițiști cu tot cu mașină pentru că nu a plătit pe loc o taxă de 100 de lei (VIDEO)

Târgu Jiu: Șoferiță ridicată de polițiști cu tot cu mașină pentru că nu a plătit pe loc o taxă de 100 de lei (VIDEO)

Surpriză neplăcută pentru o şoferiţă din Târgu Jiu. Femeia, care a parcat ilegal, a fost ridicată cu tot cu maşină şi închisă într-un ţarc special amenajat. Şoferiţa susţine că a solicitat procesul verbal cu amenda, însă poliţistul local nu a acceptat să elibeze autoturismul decât în schimbul unei taxe de 100 de lei, plătită pe loc.

Aceasta a parcat într-un loc nepermis, în faţa spitalului în care trebuia să ajungă. Atunci când a revenit i-a găsit pe poliţiştii locali care instalau echipamentul pentru ridicarea autoturismului.

Tânăra s-a urcat în maşină, însă oamenii legii şi-au continuat treaba nestingheriţi şi au dus autoturismul în parcul auto unde sunt ţinute maşinile ridicate. A filmat toată păţania cu telefonul mobil.

Şoferiţa, care a fost astfel sechestrată în propria maşină, susţine că agentul de poliţie i-a cerut să plătească pe loc 100 de lei pentru a nu îi lua maşina.

„Le-am spus că nu am bani, că veneam de la spital, dar au zis că nu-i interesează, să sun pe cineva să plătească. Şi au luat maşina”, a declarat tânăra pentru Libertatea.

Directorul societăţii de transport în ograda căreia a fost dusă maşina susţine că şoferul maşinii de ridicat a urmat instrucţiunile poliţistului local.

Târgu-Jiu: Tânără ridicată cu tot cu mașină