Tăriceanu, contrazis de social-democratul Claudiu Manda: Cererea DNA a ajuns la Senat

Tăriceanu, contrazis de social-democratul Claudiu Manda: Cererea DNA a ajuns la Senat

Călin Popescu Tăriceanu a susținut, miercuri seară, că la Senat nu a ajuns vreo cerere din partea procurorilor DNA de încuviințare a urmăririi penale în cazul său. Șeful Senatului este însă contrazis de social-democratul Claudiu Manda care a afirmat că a fost informat că solicitarea a ajuns la Senat.

„Vreau să vă spun că a ajuns la Senat o astfel de solicitare. Am fost sunat spre după-amiază, însă nu am putut să confirm pentru că era pe perioada când se făcea transferul. Sunt zeci de file. Procedural, acestea vor ajunge la Biroul Permanent, iar de acolo la Comisia Juridică”, a declarat Claudiu Manda, la Antena 3, potrivit Știripesurse.ro.

DNA a cerut Parlamentului avizarea urmăririi penale pe numele lui Calin Popescu Tăriceanu. Acuzația ar fi cea de luare de mită în dosarul licențelor Microsoft, iar faptele la care se referă procurorii ar fi fost comise în perioada în care Tariceanu era premier.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că în perioada în care el s-a aflat la conducerea Guvernului nu s-a făcut nicio plată către Microsoft. (Detalii AICI)