TAROM, o mare FAMILIE! Întreg neamul șefului este angajat la firma de stat. 800 din cei 2.000 de salariați sunt rude (VIDEO)

TAROM, o mare FAMILIE! Întreg neamul șefului este angajat la firma de stat. 800 din cei 2.000 de salariați sunt rude (VIDEO)

Compania Tarom a devenit o adevărată afacere de familie. 800 de angajaţi din cei 2.000 sunt rude. Şi noul director al Tarom, Mareşi Cărăvan are toată familia angajată la Tarom.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Frați, părinți, soți, cumnați, nepoți și fini. De toate pot fi întâlnite în organigrama Tarom. Fie că sunt piloți, copiloți, fie personal TESA sau tehnic, mai toți și-au adus rudele, potrivit G4Media.Dacă în cazul unor soți s-ar putea înțelege că s-au cunoscut în câmpul muncii și au întemeiat o familie, nu același lucru se poate afirma despre cei care și-au angajat fiii sau părinții în această companie. Şi aşa cum era de aşteptat nici modul în care au ajuns acolo nu este foarte transparent.

Mai mult până acum ceva timp era foarte greu să îi dai şi afară. Prin Statutul Companiei, directorul general nu putea modifica organigrama societă?ii, indiferent care era situa?ia economică a acesteia.

Însă nici acum nu se pare că se pune problema să fie daţi oameni afară, indiferent de competenţele pe care le au sau nu le au pentru a ocupa posturile de la Tarom. Şi asta pentru că şi noul director ar fi venit în funcţie cu tot cu familie.

Astfel, potrivit celor de la G4media, soția lui Mareși Cărăvan lucrează și ea la TAROM. Aşa apărea în declarați a de avere din 2017 a lui Cărăvan. În declarațiile de avere din 2018 și 2019, locul de muncă al soţiei lui Cărăvan, a disparut.

Mai mult, şi fiul dar și fiica acestuia sunt angajați ai companiei aeriene. Fiul său ar fi ocupat postul de consilier al directorului general, dar s-a mutat în altă poziție cu două săptămâni înainte de numirea tatălui său.

Reprezentanții Tarom au refuzat să comenteze însă aceste informații., ascunzându-se în spatele legii privind protecția datelor personale.

Totodată, biroul de presă susţine că numirea lui Mareși Cărăvan nu periclitează în niciun fel interesele companiei.

Mareşi Cărăvan a fost numit în noua funcție luna aceasta șia devenit astfel al treilea director în acest an la TAROM.

Tags: