Tatăl copilului ucis de un maidanez: O bucurie mi-a mai rămas, mai am un copil, puteau să fie amândoi morți

Tatăl copilului ucis de un maidanez: O bucurie mi-a mai rămas, mai am un copil, puteau să fie amândoi morți

Tatăl copilului ucis de un câine maidanez în urmă cu două zile în parcul Tei din București se pregătește să își îngroape fiul decedat la vârsta de doar patru ani, mulțumindu-și că celălat fiu al său a scăpat cu viață.

”E greu. Sunt mulțumit că am rămas cu un copil, puteau să fie amândoi morți dacă fugeau. Cel mare nu a fost mușcat deloc, a avut doar niște zgârieturi, în rest nu a fost mușcat. A fugit și chiar mi-a zis că a vrut să se întoarcă, dar că îl prindeau și pe el. A fost norocul lui. Și pentru asta mai am o bucurie, mai am un copil. Puteau să fie amândoi morți. Asta e singura bucurie care mi-a rămas”, a spus Valentin Anghel miercuri.

Trupul băiatului este depus la biserica Sfântul Gheorghe, familia acestuia pregătindu-se să îl ducă pe ultimul drum.

Un copil în vârstă de patru ani a murit după ce a fost atacat de câini maidanezi, pe o proprietate privată din Sectorul 2. Şi fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica. Femeia a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de şase şi, respectiv, patru ani. La un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea şi au dispărut. Bătrâna a sunat apoi la Poliţie şi a anunţat că nu-şi mai găseşte unul dintre nepoţi. Copilul de patru ani a fost găsit de autorităţi mort, într-o râpă de lângă lacul din Parcul Tei.

Tatal copilului ucis de maidanezi, recunoscator ca celalat fiu al sau a scapat teafar

Embed: