Te-am prins că mă înșeli. Divorțez. Mă despart! Maia Morgenstern DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ

Te-am prins că mă înșeli. Divorțez. Mă despart! Maia Morgenstern DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ
Foto: bzi.ro

Actrița Maia Morgenstern a ținut să facă lumină față cu privire la percepția sa față de situația României din aceste zile.

După ce a fost contestată că a fost de partea celor care au ieșit în stradă împotriva Guvernului, actrița a ținut să facă anumite precizări.

Maia Morgenstern a scris un mesaj puternic pe pagina sa de Facebook prin care aseamănă atitudinea și deciziile Guvernului cu un mariaj.

"Celor ce mă acuză că nu știu (sau că mă las manipulată):

Așa e. Nu am citit ”ordonanța” (nici aia nouă, nici aia veche). Și chiar dacă am încercat, probabil că n-am înțeles mare lucru. Dar nici nu mi-a explicat nimeni (da, am nevoie…. e o crimă???????). Mai curând o bătaie de joc. Am avut parte de dispreț. Și indiferență. Și „ignore”…. și un fel de ”așa e, că zic io”.

M-ai înșelat

Celor care mă acuză de lipsă de recunoștință (”V-a dat salarii…etc”):

E ca în căsnicie. Te-am prins că mă înșeli. ”Ce țipi, dragă, atâta? Că ți-am luat și ție parfum! Nu mai urla, că te-am dus în concediu la Halkidiki!” Dar m-ai înșelat. Și divorțez. Mă despart.

M-ai înșelat

”Nu e bine, mamă!” – îmi spun oameni ce mă iubesc și pe care îi respect la rândul meu. „O să vezi tu….”

Probabil că parfum nu mai văd eu, dar voi respira aer curat", a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)