Teleorman: Patron de frizerie, snopit în bătaie de interlopi (VIDEO)

Teleorman: Patron de frizerie, snopit în bătaie de interlopi (VIDEO)
Captură Video - Gândul

Scene de o violenţă rară într-o frizerie din oraşul Roşiori de Vede, din judeţul Teleorman. Doi indivizi l-au luat la pumni şi picioare pe patron după ce au ajuns prea târziu la o programare. Când li s-a explicat faptul că nu respectaseră ora, indivizii au devenit agresivi, informează B1 TV.

Patronul unei frizerii din Roşiori de Vede a fost bătut de interlopi

Patronul şi mai mulţi angajaţi ai frizeriei au fost loviţi de cei doi indivizi care fac parte dintr-un clan interlop din oraşul Roşiori, judeţul Teleorman. Conflictul ar fi pornit după ce angajaţii frizeriei le-au spus că au întârziat și că sosise ora închiderii. Atunci, bărbatii au devenit extrem de violenți cu oamenii din local.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursă Video: Gândul

Unul dintre ei a revenit la frizerie după câteva minute, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Conflictul a degenerat, însă, și mai mult. Patronul frizeriei a fost atacat de tatăl unuia dintre agersori. În cădere, omul s-a lovit cu capul de un geam.

Rănit, el mers la Poliția Municipiului Roșiori de Vede şi a depus o plângere. Bărbatul spune că a mers inclusiv la Serviciul de Medicină Legală Teleorman, pentru o expertiză, dar medicii au constatat că loviturile nu sunt atât de grave şi au stabilit că acesta nu necesită nicio zi de îngrijiri medicale.

La dosar au fost depuse şi o serie de imagini care dovedesc metodele brutale la care recurg membrii clanului pentru a se impune pe străzile orașului Roșiori.