Teleorman: Un bărbat fără permis de conducere a ajuns cu maşina în şanţ şi a fugit de la locul accidentului

Teleorman: Un bărbat fără permis de conducere a ajuns cu maşina în şanţ şi a fugit de la locul accidentului
Foto: pressalert.ro

Un şofer în vârstă de 39 de ani din satul Teleormanul, județul Teleorman, a intrat cu maşina într-un podeţ de la marginea şoselei, din cauza neatenţiei la volan, potrivit adevarul.ro.

Accidentul s-a produs, după ce la efecuarea unei curbe periculoase la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în podeţul de pe partea stângă a drumului.

În urma impactului, mașina a ricoşat n copacul de pe partea dreaptă a drumului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încunostiinţarea poliţiei.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de «vătămare corporală din culpă», «părăsirea locului accidentului fără încunostiinţarea poliţiei » , «modificarea locului accidentului » «sustragerea de la recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei » , «conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere », urmând a se propune soluţie prin Parchet”, informează IPJ Teleorman.