Teodor Nițulescu, fost prefect de Teleorman: Este o glumă asta cu valiza în curte la țăran. E posibil ca cei din statul paralel să fi sistematizat informațiile (VIDEO)

Teodor Nițulescu, fost prefect de Teleorman: Este o glumă asta cu valiza în curte la țăran. E posibil ca cei din statul paralel să fi sistematizat informațiile (VIDEO)

Fostul prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, a declarat luni, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum”, că, din punctul său de vedere, este o glumă povestea apariției unei valize cu documente despre Tel Drum pe terenul unui localnic din Teleorman. Nițulescu susține că reprezentanții așa-zisului stat paralel să fi „plantat” valiza cu pricina.

”Eu n-am fost prieten cu domnul Dragnea! Noi am fost născuți în același județ și am ocupat funcții diferite, simultan, în cadrul administrației județului Teleorman. Eu am fost între 1996 și 2000 primar în Alexandria, Dragnea a fost prefect al județului Teleorman, din partea Partidului Democrat. (…)

Dumneavoastră cred că realizați că este o glumă asta cu valiza în curte la țăran. Asta cred că a fost un mod de a prezenta de către Rise Project că dețin niște informații confidențiale pe care le-au primit din surse sigure din jurul firmei Tel Drum. Ei sunt specializați pe firma Tel Drum și Dragnea, specializare care a început cu ajutorul meu, acum doi ani”, a spus Nițulescu.

Întrebat dacă valiza nu ar fi putut să apară dintr-o zonă care să nu aibă legătură nici cu Tel Drum, nici cu foști colaboratori ai lui Dragnea, ci cu așa-numitul stat paralel, Nițulescu a răspuns: ”Da, aveți dreptate. Dragnea a făcut parte din acest stat paralel și cred că îl mai ajută în anumite sectoare. (…) Eu sunt unul care le-am furnizat astfel de informații, și nu numai eu, serviciile teritoriale ale respectivelor instituții au furnizat astfel de informații și e posibil ca ei să le fi sistematizat și să le pună într-o valiză și le-a plantat în curtea unui țăran din Teleorman”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.