Titu: Bărbat anchetat după ce s-a dus la un priveghi și s-a bătut cu cine i-a ieșit în cale

Titu: Bărbat anchetat după ce s-a dus la un priveghi și s-a bătut cu cine i-a ieșit în cale

Un tânăr din Titu este cercetat pentru lovire și alte violențe după ce a bătut mai multe persoane,informează Târgoviște News.

Vineri noapte, în jurul orei 21.30, bărbatul mergea pe stradă și a trecut pe lângă o locuință unde era un priveghi. În urma unui conflict spontan, tânărul, beat fiind, a agresat mai multe persoane.

Una dintre victime, un bărbat de 51 de ani, a ajuns la Spitalul Orășenesc Titu, iar de acolo a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Agresorul are 20 de ani și este din localitatea Braniștea. El urmează să fie prezentat judecătorilor pentru luarea unei măsuri preventive.

Tags:
Ultima oră
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)