Tolea Ciumac, cercetat sub control judiciar după ce a fost reținut pentru viol: E o neînţelegere şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa (VIDEO)

Tolea Ciumac, cercetat sub control judiciar după ce a fost reținut pentru viol: E o neînţelegere şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa (VIDEO)
Foto: stirileprotv.ro

Tolea Ciumac va fi cercetat sub control judiciar după ce a fost reținut pentru viol. Tolea a avut și prima reacție. Luptătorul MMA neagă acuzaţiile şi spune că îi pare rău pentru neînţelegerea iscată cu tânăra care făcea autostopul, informează B1 TV.

Autorităţile au cerut arest preventiv pentru Ciumac, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate, viol şi tâlhărie.

”Acum mă gândesc la meciul de diseară şi la meciul cu nevastă-mea. E o neînţelegere şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Eu bani am, nu cred că aş avea nevoie de 400 de lei. Dacă o sechestram nu mai fugea. Eu cred că o fată de 50 de kilograme sigur nu fuge”, a declarat Tolea pentru un post de televiziune.

Sportivul a luat în maşină o femeie care făcea autostopul. Când ar fi ajuns în Pădurea Băneasa, Ciumac ar fi blocat uşile autoturismului pe care îl conducea şi, sub ameninţarea unui briceag, ar fi violat-o. Poliţiştii spun că femeia a depus plângere şi pentru tâlhărie. Tolea Ciumac i-ar fi sustras din geantă 400 de lei.

Tolea Ciumac este cunoscut pentru reacţiile sale violente. Acesta nu s-a sfiit să "îl arunce la tomberon" pe realizatorul TV, Dan Diaconescu, într-o emisiune transmisă în direct.

Tolea Ciumac, cercetat sub control judiciar după ce a fost reținut pentru viol

#DIRECT_ONE_r8594a#