Toți cei opt condamnați în Dosarul Transferurilor și-au petrecut prima noapte după gratii (VIDEO)

Toți cei opt condamnați în Dosarul Transferurilor și-au petrecut prima noapte după gratii (VIDEO)
Foto: ziuanews.ro

Toți cei opt condamnaţi în Dosarul Transferurilor au ajuns în Arestul Poliției şi şi-au petrecut prima noapte după gratii.

George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu au fost duşi la Penitenciarul Rahova, în baza mandatelor de executare a pedepselor emise de instanţă.

Fraţii Becali şi Cristi Borcea au ajuns la IPJ Constanţa, urmând să fie încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, iar Gigi Neţoiu s-a predat autorităţilor din Dolj.

Primii care s-au predat autorităţilor au fost fraţii Becali şi Cristi Borcea. Fraţii Ioan şi Victor Becali au stat câteva ore într-un restaurant şi, în jurul orei 18.00, au plecat spre sediul IPJ Constanţa. Înainte să urce în mașinile care urmau să-i transporte către unitatea de detenție, frații Becali s-au sărutat şi îmbrăţişat cu propriile gărzi de corp.

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, înainte de anunţarea sentinţei din Dosarul Transferurilor, Giovani şi Victor Becali au apelat la un tertip pentru a se asigura că vor fi transferaţi la o puşcărie în care să aibă condiţii mai relaxate. Cei doi şi-au schimbat cărţile de identitate şi şi-au făcut mutaţie în judeţul Constanţa, pentru a fi închişi în Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde se află şi vărul lor, Gigi Becali.

Tot acolo va ajunge şi finul lui Gigi, Cristi Borcea.

Jean Pădureanu, a fost ridicat de poliţişti de la spitalul Elias, unde era internat şi a fost mutat la spitalul penitenciarului Rahova. George Copos şi Gică Popescu au ajuns şi ei în custodia poliţiei puţin mai târziu.

Înainte de a fi dus în arest, managerul Stelei a criticat decizia magistraţilor. La scurt timp după aflarea sentinţei, Mihai Stoica a răbufnit pe contul său de socializare.

Pentru Gigi Neţoiu mandatul a fost pus în aplicare în Dolj. Şi el şi-a petrecut noaptea în arest.

Greii fotbalului, prima noapte după gratii

Urmăriți B1TV.ro și pe