Traficul rutier între București-Fetești și Basarabi-Lazu este în continuare închis

Traficul rutier între București-Fetești și Basarabi-Lazu este în continuare închis

Traficul rutier între București-Fetești și Basarabi-Lazu este în continuare închis, sâmbătă dimineață.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunțat că 12 drumuri naţionale erau închise sâmbătă, la ora 8.00, din cauza viscolului şi precipitaţiilor,  Circulaţia este îngreunată pe A2, între Feteşti şi Cernavodă, dar şi pe alte 22 de drumuri naţionale.

Pe DN 22, între Râmnicu Sărat şi Băile, e viscol la sol şi precipitaţii abundente, iar IJP Buzău, împreună cu DRDP Bucureşti, a luat decizia închiderii circulaţiei pe DN22 între kilometrii 2+800 – 30+000. Pentru redarea drumului circulaţiei drumarii acţioneaza cu patru autoutilaje, potrivit site-ului CNADNR, care a publicat lista drumurilor închise.

Astfel, e închis DN 22A, între Cataloi şi Hârşova, pentru că e visol, pe DN 22D, între Măcin şi Caugagia, se înregistra vânt puternic, la fel şi pe DN 22E, între Garvan şi I.C. Brătianu, unde vizibilitata este zero.

DN 22F, între Horia şi Nalbant, DN 23A, între Milcovul şi Mărtineşti (Vrancea), între Gologanu şi Ciorăşti, DN 23B – între Măicăneşti şi Codreşti.

DN 24D, între Bârlad şi Galaţi şi Vârlezi şi Galaţi e viscol, astfel că drumarii acţionează cu utilaje.

DN 2C, între Costeşti şi Pogoanele, din judeţul Buzău, sunt precipitaţii şi viscol, astfel că IJP Buzău, împreună cu DRDP Bucureşti, a luat decizia închiderii circulaţiei pe DN2C km 0+000 – 486+000.

DN 2L, între Tişiţa şi Satu Nou, din judeţul Vrancea, e viscol; la fel şi pe DN 2N – între Dumbrăveni şi Jitia, dar şi între Bogza şi Jitia.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani