Tragedie pentru o familie din judeţul Dolj! Patru persoane au murit înecate în râul Jiu (VIDEO)

Tragedie pentru o familie din judeţul Dolj! Patru persoane au murit înecate în râul Jiu (VIDEO)

Patru fraţi au murit înecaţi după ce au vrut să se scalde în Jiu, informează B1TV. Singura care a reuşit să se salveze a fost o fetiţă de 10 ani. Aceasta a venit cu un scenariu şocant. Copila susţine că fraţii ei ar fi fost răpiţi şi aruncaţi în Jiu de un bărbat mascat.

Primii pe care i-au scos din apă fără viaţă au fost o fetiţă de 8 ani şi un tânăr de 22 de ani. Cei 4 frati, trei fetite si un baiat cu afectiuni psihice, au fost inghititi de apele Jiului, in zona localitatii Podari.

Un cioban a fost cel care i-a văzut ultima oară pe copii cum se jucau.

"Aici 3 metri încolo nu poţi să stai dacă ai pune lemnul aşa să ţii nu poţi să stai şi mai ales că sunt cum sunt ei copilași mici te duce" a spus ciobanul.

"Căutările decurg foarte greu pt că curenţii sunt foarte puternici, da, şi am constatat că le-au dus foarte departe" a afirmat un bărbat prezent la fața locului.

"Patru pesoane au fost date dispărute în râul Jiu intervenţia a fost promptă și s-a intervenit imediat ce apelul a fost primit prin 112" a spus un reprezentat al pompierilor.

Din familia greu încercată a rămas în viaţă o fetiţă, care a reuşit să iasă vie din apă. Ce le-a spus ea părinţilor însă, a fost cu adevărat şocant.

"S-au dus la un turn aici să ia apă cu nişte sticle şi i-a luat unul cu maşina şi i-a împins în apă. Fata a zis că a avut mască pe faţă" a declarat un martor.

Tragedie pentru o familie din judeţul Dolj! Patru persoane au murit înecate în râul Jiu

#DIRECT_ONE_3vqzgl#