Traian Băsescu a fost invitatul lui Silviu Mănăstire în emisiunea ”Dosar de politician”: Vezi care au fost principalele declarații ale fostului președinte (VIDEO)

Traian Băsescu a fost invitatul lui Silviu Mănăstire în emisiunea ”Dosar de politician”: Vezi care au fost principalele declarații ale fostului președinte (VIDEO)
Foto: B1 TV

Fostul președinte Traian Băsescu a fost, duminică seară, invitatul lui Silviu Mănăstire în emisiunea ”Dosar de politician”, de pe B1 TV.

Subiectul zilei, cel al reținerii edilului general al Capitalei, pentru luare de mită, a fost comentat de fotul șef al statului, care a precizat că lovitura de credibilitate pentru Oprescu vine din faptul că acesta  a fost reținut în urma unul flagrant și nu a unui denunț. „Aici este, dacă vreți, lovitura imparabilă de credibilitate, că nu e ceva de care și-a adus aminte unul care avea cătușele la mâini în fața procurorului. S-a produs flagrantul, ceea ce nu lasă drept de replică și nici de explicație, după părerea mea. Asta e”, a declarat Băsescu. (Detalii AICI)

În acest context, Traian Băsescu a criticat-o pe Alina Gorghiu, copreședintele PNL, pentru că a cerut demisia lui primarului Capitalei, amintind că liderul liberal s-a numărat, în 2012, printre susținătorii lui Oprescu, atunci când a candidat pentru un nou mandat în fruntea Bucureștiului. (Detalii AICI)

Traian Băăsescu a atras atenția și asupra faptului că  mulți dintre cei care au făcut delațiuni tardive au fost lăsați în pace. (Detalii AICI)

Fostul președinte a mai declarat și că nu ia în calcul o candidatură la Primăria Generală a Capitalei, pentru că după ce ai fost președinte e mai greu să vrei altă funcție. (Detalii AICI)

Referitor la criza refugiaților, Traian Băsescu a declarat că liderii români, resposabili de această chestiune, greșesc pentru că nu se pronunță. De asemenea, fostul președinte susține că țara noastră nu trebuie să uite cum a fost tratată în ceea ce privește problema Schengen, iar Constituția prevede că nu se pot strămuta populații pe teritoriu României. (Detalii AICI)

Dosar de politician, invitat Traian Băsescu – 6 septembrie 2015, emisiune completă

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)