Trei accidente grave în București: O persoană a decedat, iar altele șase au fost rănite

Trei accidente grave în București: O persoană a decedat, iar altele șase au fost rănite

Două accidente grave au avut loc în Capitală, sâmbătă dimineață. Șase persoane au fost rănite, iar patru maşini au fost avariate.

În zona străzii Popa Nan, şoferul unei maşini a ajuns într-un stâlp, iar la fântâna Mioriţa, mai multe maşini s-au ciocnit. Din spusele martorilor, ambele accidente au avut drept cauză viteza. 

Martorii accidentului din Popa Nan spun că vinovat este șoferul, care pur și simplu gonea pe stradă.

”Din somn m-am trezit și am ieșit că am auzit mașinile. Au ieșit pe picioarele lor, doar doi au fost ajutați de pompieri. La cum arată mașina, au avut noroc. S-au născut pentru a doua oară azi”, potrivit unui martor.

Dintre cei cinci pasageri, doar doi au avut nevoie de îngrijiri medicale, așa că au fost transportați la spitalele Floreasca și  Pantelimon.

”Pompierii militari au intervenit cu cinci autospeciale. Au fost întâmpinate dificultăți datorită faptului că mașina implicată în accident era prinsă între un stâlp și o clădire. Șoferul era prins sub bord, iar pasagerul din spate avea picioarele prinse sub scaunul șoferului”, explică Eduard Zgavârdici, sublocotenent ISU București.

Și în zona fântânii Miorița a avut loc un accident, de data aceasta patru mașini au fost implicate, printre care și două taxiuri. Două persoane au fost rănite ușor, după ce un taxi care se îndrepta spre aeroportul din Băneasa s-a ciocnit cu un autoturism care venea cu viteză de pe contrasens.

”A vrut să întoarcă aici, dar a evitat taxul. A intrat în el, a ricoșat, a ajuns până aici pe contrasens și a ajuns aici și in situatia asta, eu mergând, am virat și eu un pic stânga ca să nu fac frontal”, a explicat unul dintre șoferi.

Polițiștii bucureșteni au deschis câte o anchetă pentru a afla cauzele reale care au dus la producerea acestor accidente.

Cel mai grav accident s-a produs în sectorul 6, pe Splaiul Independenţei, unde o maşină care mergea de la podul Grozăveşti spre Lacul Morii a intrat într-un copac. În urma impactului, o persoană a decedat, iar trei au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la Spitalul Elias, iar una, la Universitar. Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive.

Doua accidente rutiere, sambata dimineata, in Bucuresti


Embed:

Ultima oră
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie