Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri

Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri
Foto simbol: Pixabay

Trei bărbați din județul Dâmbovița au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, duminică, la decizia Judecătoriei Brașov, sub supiciunea că ar fi comis două tâlhării, victimele lor fiind femei care ofereau servicii sexuale, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, potrivit G4Media.ro.

Trei bărbați arestați pentru 30 de zile după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri

Anchetatorii spun că aceștia ar fi comis mai multe tâlhării în mai multe județe, folosind același mod de operare. În prezet, cei trei bărbați sunt cercetați într-un dosar penal instrumentat de Poliția Municipiului Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată (4 fapte) și complicitate la tâlhărie calificată (4 fapte).

Potrivit polițiștilor brașoveni, pe 15 ianuarie, doi dintre ei ar fi pătruns într-o locuință din Brașov, pretinzând că ar fi interesați de servicii sexuale contra cost. Odată ajunși înăuntru, aceștia ar fi amenințat două femei care prestau astfel de activități, cu acte de violență și cu cuțite, astfel încât să le dea bani și bunuri. Urmare a amenințărilor adresate, cei doi ar fi sustras 4.200 de lei și alte bunuri.

Oamenii legii susțin că transportul celor doi bărbați de la locul faptei a fost asigurat de un al treilea individ.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate în cauză, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, Postului de Poliţie Ulmi – I.P.J. Dâmboviţa şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr – I.P.J. Sibiu, au identificat atât autorii faptei, cât şi persoana care le-a facilitat transportul la şi de la locul săvârşirii faptei, aceştia fiind trei bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 24 ani din judeţul Dâmboviţa”, spun reprezentanții IPJ Brașov.

Cei doi bărbați au comis o faptă similară vineri seară în județul Vrancea și au fost prinși în flagrant. Aceștia sustrăseseră de la victime 2.800 de lei.

Anchetatorii i-au reținut pe toți trei pentru 24 de ore, iar duminică o instanță a Judecătoriei Brașov a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe