Trei persoane, printre care și un copil de 2 ani, au murit într-un accident în Timiș. 6 mașini au fost implicate în impact

Trei persoane, printre care și un copil de 2 ani, au murit într-un accident în Timiș. 6 mașini au fost implicate în impact
Foto: Facebook / Ambulanta

Trei persoane au murit, printre ele fiind și un copil de 3 ani, în urma unui accident rutier din Timiș. În impact au fost implicate șase autoturisme. Accidentul s-a produs vineri, pe A1, în zona localității Margina.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea accidentului de pe Autostrada A1, în dreptul localității Margina. În impactul de vineri au fost implicate șase autoturisme.

Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident cu șase mașini

În accidentul din Timiș au fost implicate șase mașini, dintre care două microbuze. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a trei persoane, dintre care una din ele fiind un copil de numai 2 ani.

Totodată, în urma accidentului alte patru persoane au fost rănite, printre care și un minor de 12 ani. Polițiștii au întocmit dosar penal, iar mai multe cercetări sunt în proces de desfășurare, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Titi Aur, despre accidentul de pe A1 din Timiș

Titi Aur a vorbit, pe B1 TV la News Pass cu Laura Chiriac despre accidentul cumplit din Timiș Expertul în condus defensiv a explicat cum s-a produs, din păcate, impactul și metode ar fi putut să prevină tragedia.

Astăzi am asistat la mai multe accidente, două microbuze într-o parte, două autocare și nu mai știu câte mașini tot pe o autostradă, iar dacă ne uităm puțin s-a întâmplat doar pe șosele pe care nu le poți critica.

Autostrada e autostradă, DN6 la fel este o șosea foarte bine întreținută și foarte bună, ceea ce infirmă afirmația unor specialiști care spun „nu avem drumuri”. Da, avem nevoie de șosele bune, dar marea problemă o avem cu cei de la volan, cu educația și mai ales cu conștientizarea pericolului pentru cei care sunt la volan. Foarte mulți fac tot felul de greșeli pentru că nu conștientizează pericolul”, a explicat Titi Aur, pe B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe