Trei persoane, reținute în urma incidentului de la Buzău, în care un bărbat a fost bătut sub ochii polițiștilor: Conducerea Poliției Române a dispus verificarea modului în care au intervenit agenții

Trei persoane, reținute în urma incidentului de la Buzău, în care un bărbat a fost bătut sub ochii polițiștilor: Conducerea Poliției Române a dispus verificarea modului în care au intervenit agenții

Poliția Română a dispus verificări în urma incidentului de la Buzău, unde un bărbat a fost bătut de față cu agenții. Astfel, urmează să se stabilească dacă polițiștii au respectat prevederile legii în timpul intervenției. Trei bărbați au fost reținuți în acest caz, fiind acuzați de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează HotNews.ro.

Trei rețineri în cazul bărbatului bătut la Buzău de față cu polițiștii

Verificările dispuse de conducerea Poliției Române vor fi făcute de specialiţii de la Direcţia de Control Intern, au anunțat duminică reprezentanții IGPR.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, au fost reținuți duminică seară și vor fi prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, informează IPJ Buzău.

Întregul incident s-a produs duminică dimineață și totul a pronit de la faptul că un bărbat, cunoscut în mediul online drept ”activistul buzioan”, i-a filmat pe cei care vând ilegal păsări vii. El a vrut să prezinte întreaga situație autorităților și publicului, motiv pentru care a fost luat la bătaie de vânzătorii de păsări.

Aceștia l-au blocat în trafic, i-au spart geamul mașinii și l-au lovit, iar bărbatul a încercat să scape și a sunat la 112 cerând ajutorul Poliției.

Pe drum s-a întâlnit cu echipajul trimis la intervenție însă agresorii au fost pe urmele sale și s-au năpustit din nou asupra lui chiar sub ochii agenților.

Potrivit Digi24, a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a-i potoli pe bătăuși.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)