Trei vagoane ale unui tren de marfă au deraiat pe ruta Caransebeş-Timişoara. Traficul feroviar este blocat

Trei vagoane ale unui tren de marfă au deraiat pe ruta Caransebeş-Timişoara. Traficul feroviar este blocat

Trei vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu motorină, au deraiat, duminică seară, pe ruta Caransebeş-Timişoara, între localităţile Vălişoara şi Valea Timişului din judeţul Caraş-Severin, anunță reprezentanții CFR.

Potrivit Mediafax, traficul feroviar între Caransebeş şi Timişoara este blocat.

De asemenea, două trenuri Interregio aşteaptă în staţii pentru a fi, cel mai probabil, redirecţionate.

Trenul, care aparţine unui operator privat, circula de la Brad Rafinărie până în gara Timişoara Est, iar dintr-un vagon deraiat sunt scurgeri de motorină, dar nu este pericol de explozie, spun sursele citate.

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” din judeţul Caraş-Severin au fost trimise la locul incidentului.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cu exactitate motivul deraierii vagoanelor de tren.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:04 - Ninsorile și ploile complică misiunile de salvare a victimelor cutremurului dar și circulația în anumite zone din Turcia
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid
09:39 - Snapchat, acuzat că favorizează traficul de droguri. Compania se confruntă cu procese pe bandă din partea unor părinți ai căror copii au folosit aplicația
09:28 - Oficial ucrainean: Rusia a început să „cerșească” negocieri prin intermediari
09:25 - Flavia Mihășan nu pleacă în vacanță fără cei mici: „Nu am simțit nevoia să plec fără copii”. Fosta asistentă TV a fost cu familia în Malta
09:24 - Situație disperată în Siria, după cutremure: „Ne luptam deja cu o epidemie de rujeolă și tocmai am trecut de vârful holerei, nu uitați de noi!”
09:09 - La șase luni după ce a fost înjunghiat, Salman Rushdie spune că îi este greu să scrie
09:03 - Cazanciuc, despre legea care pedepsește cu închisoarea cu executare șoferii băuți sau drogați ce produc accidente mortale: Pur și simplu nu ne putem uita cum sunt oameni uciși pe străzi, apoi șoferii vinovați se pot urca iar la volan (VIDEO)