Trupele speciale SRI, intervenție aproape de clădirea Guvernului. Prezenţa unui colet suspect a fost semnalată la 112

Trupele speciale SRI, intervenție aproape de clădirea Guvernului. Prezenţa unui colet suspect a fost semnalată la 112
Foto simbol: isugorj.ro

Trupele speciale SRI au intervenit, duminică, pe o stradă din apropierea Guvernului, după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că există un colet suspect sub o maşină.

Intervenția a avut loc pe o stradă aflată la câteva zeci de metri distanță de clădirea Executivului, precizează Digi24.

Acolo, sub o mașină parcată, era un troller care a atras atenția. A fost solicitată astfel prezența trupelor speciale ale SRI.

Trollerul era gol. Polițiștii trebuie să stabilească acum cine e persoana care a lăsat trollerul acolo și dacă a fost o neatenție, o farsă sau vreo intenție anume.

Ultima oră
16:53 - Dani Oțil și-a botezat băiețelul. Imagini emoționante cu scufundarea micuțului în cristelniță (VIDEO)
16:47 - Consiliul Elevilor, reacție la deciziile contradictorii privind şcolile private: Măsuri fără cap şi fără coadă, neglijență, o eroare inadmisibilă, o atitudine iresponsabilă care generează discriminare
16:25 - Dan Vîlceanu anunţă creşterea pensiilor de la începutul anului viitor: Cred că procentul va fi undeva în jur de 6% / Și alocațiile vor fi majorate
15:38 - Nouă gafă a autorităților. Școlile și grădinițele private pot face ore fizic de luni, deși inițial se anunțase suspendarea activității în clase. Sorin Cîmpeanu: O nepreluare a unui articol a generat o situație regretabilă (VIDEO)
14:59 - Daniel Fenechiu: Cea mai bună coaliție de guvernare pentru România este PNL-USR-UDMR. Nu văd cu ochi buni un guvern minoritar aflat la mâna PSD-ului (VIDEO)
14:26 - Lucian Romașcanu: Toate forțele politice ar trebui să se unească. Dacă Guvernul Ciucă vine cu un proiect favorabil PSD, este spaţiu de negociere și discuție (VIDEO)
14:00 - 64 de orașe și municipii, cu rata de infectare de peste 10 la mia de locuitori. Alte 319 localități au depășit acest prag
13:17 - Elevii din școlilele și grădinițele private se pot întorce la cursurile cu prezență fizică, de luni, legal
12:55 - Anchetă la un centru de vaccinare din Neamț. S-a încălcat protocolul pentru doza a treia în cazul mai multor persoane
12:32 - Alec Baldwin, alături de fiul și soțul Halynei Hutchins. Atitudinea actorului care trădează șocul suferit (VIDEO)