Trupul româncei dispărute în urma cutremurului din Noua Zeelandă a fost găsit

Trupul româncei dispărute în urma cutremurului din Noua Zeelandă a fost găsit
Foto: B1 TV

Trupul neînsuflețit al româncei dispărute în urma cutremurului care a avut loc pe 22 februarie în Noua Zeelandă a fost descoperit sub clădirea în care lucra.

Băiatul femeii a confirmat poliției că este vorba de mama sa.

Tamara Lia Harca, în vârstă de 59 de ani lucra ca profesoară în Christchurch și preda limba engleză unor studenți japonezi. Ea a venit în Noua Zeelandă în urmă cu șapte ani, împreună cu șoțul ei și unul dintre fii.

Cutremurul s-a produs la ora 12:51, în urmă cu o lună, la cinci kilometri de orașul sudic Christchurch, având o adâncime de patru kilometri. Peste 180 de oameni au murit în urma seismului cu magnitudinea de 6,3.

Româncă identificată

Ultima oră
19:49 - Tribunalul București a decis. Ce se va întâmpla cu motociclistul care a agresat în trafic un bărbat pe trotinetă electrică
19:38 - Ludovic Orban: Investițiile în comunitățile locale nu au voie să se oprească! Cel puțin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzute pentru PNDL 3. De la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)