Cristina Țopescu, mesaj de susținere pentru Tudor Chirilă: ‘Recunosc, public, că i-aș trage câte palme aș putea eu’

Cristina Țopescu, mesaj de susținere pentru Tudor Chirilă: 'Recunosc, public, că i-aș trage câte palme aș putea eu'

Cristina Țopescu îi ia apărarea lui Tudor Chirilă, după ce artistul a fost implicat, miercuri, într-o altercație în centrul Capitalei.

”Asta cu tatăl meu am auzit-o și eu pe fb de multe ori. Daca l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aș trage câte palme aș putea eu. Dacă aș fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinți, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a fost comentariul Cristinei Țopescula postarea lui Chirilă de pe Facebook.

Amintim că Tudor Chirilă s-a ales cu un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe după ce a fost implicat într-un incident în Capitală în urma căruia un bărbat a depus plângere la Poliţie pentru că ar fi fost bătut.

Artistul a reacţionat după apariţia acestor informaţii şi a precizat că bărbatul care îl acuză acum a fost cel care l-a abordat pe stradă şi a început să îl injure pentru că era nemulţumit de poziţiile sale publice, iar în faţa acestora el a reacţionat şi i-a dat două palme.

“A început să înjure și să-mi spună că taică-miu a fost un securist/ Nu m-am mai putut stăpâni și i-am tras două palme”.

Citește AICI declarația completă a lui Tudor Chirilă

Urmăriți B1TV.ro și pe