Ministrul Justiției, prima reacție despre extrădarea Elenei Udrea (VIDEO)

Ministrul Justiției, prima reacție despre extrădarea Elenei Udrea (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Calin

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a răbufnit, joi, în fața jurnaliștilor, când a fost întrebat de cazul Elenei Udrea.

Toader a declarat că nu-l interesează “personajul”, precizând doar că a îndeplinit procedurile pentru extrădare.

„Actele au ajuns la timp din partea autorităților române.

În Italia, avem peste 2000 de deținuți în penitenciare. Nu v-am văzut întrebându-mă despre românul x, care este în Italia și pe care l-am adus sau îl aduce în țară. Nu vreau eu să vorbesc despre o persoană anume. Eu sunt ministru pentru toți românii, indiferent de statutul juridic pe care îl au. Nu vreau să vorbesc acum despre personajul Elena Udrea. Nu-i treaba ministrului Justiției, care nu face deosebire”, a spus Toader la ieșirea de la CSM.

Întrebat dacă fostul ministru va beneficia de tratament preferențial în cazul în care va fi extrădată, ținându-se cont că are un copil de doar câteva zile, Toader a spus că “nu dă consultații”.

“Nu dau consultații juridice aici la CSM. V-am spus dimineața. Am îndeplinit procedurile legale pentru extrădare. Dovadă este faptul că a fost reținută. Ministrul Justiției nu face analiză de dosar, nu face analiză de proceduri”, a mai spus Tudorel Toader.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe