Tulcea: O fetiţă a căzut 4 etaje în gol, după ce locatarii au vândut balustrada la fier vechi

Tulcea: O fetiţă a căzut 4 etaje în gol, după ce locatarii au vândut balustrada la fier vechi
Foto: B1 TV

O fetiţă de patru ani din Tulcea a supravieţuit în mod miraculos după ce a căzut în gol de la etajul 4 în casa scării. Medicii spun însă că fetiţa are traumatisme interne.

Copilul se juca pe scara blocului şi a căzut pintr-un loc unde nu era balustradă de protecţie, întrucât locatarii o vânduseră la fier vechi.

Fetiţa a fost tot timpul conştientă şi a fost transportată de urgenţă la spital. Medicii spun că fetiţa a supravieţuit în mod miraculos, iar traumatismele interne nu sunt grave.

Poliţiştii şi asistenţii de la Direcţia Copilului au deschis o anchetă, iar mama fetiţei riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti.

S-a prăbuşit în gol

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome