Turism electoral, SMS-uri electorale sau sacoșe cu alimente împărțite prin piețe, printre neregulile semnalate de telespectatorii B1 TV

Turism electoral, SMS-uri electorale sau sacoșe cu alimente împărțite prin piețe, printre neregulile semnalate de telespectatorii B1 TV
Foto: ziuanews.ro

Sacoșe cu alimente împărțite prin piețe sau agățate de porțile oamenilor și chiar saci cu varză pentru alegătorii care asculta de indicațiile membrilor de partid. Sunt doar cateva dintre practicile partidelor semnalate de telespectatorii B1 TV, pe adresa redacției.

Astfel, în București, în zona pieței Moghioroș, membrii de partid împart sacoșe cu alimente. În Bistrița Năsăud oamenii au găsit încă de dimineață sacoșe puse la poartă, care conțineau zahăr, ulei sau făină. În localitatea Ivești din Galați, în dreptul secțiilor de votare s-au împărțit saci de varză alegătorilor care au ascultat de membri de partid.

De asemenea, turismul electoral a fost semnalat de telespectatorii B1 TV în județele Ilfov, Giurgiu, Olt sau Caraș-Severin. SMS-urile electorale sunt în floare, au fost înregistrate cazuri la Sibiu. De asemenea, în sectorul 4 din București este semnalat un caz în care camerele de luat vederi din secțiile de votare sunt acoperite cu pungi negre. Totodată în Ploiești au existat, spun telespecatorii, câteva cazuri de urne nesigilate.

Turism electoral și SMS-uri electorale, printre neregulile semnalate de telespectatorii B1 TV