Caz ȘOCANT în Prahova! Cinci turiști au fost FUGĂRIŢI de o ursoaică şi de puii ei. Cum au reușit să scape cu viață…

Caz ȘOCANT în Prahova! Cinci turiști au fost FUGĂRIŢI de o ursoaică şi de puii ei. Cum au reușit să scape cu viață...

Cinci turiști din București au fost atacați, marți seară, de o ursoaică şi de puii ei în timp ce coborau de la Vâful Omu.

Pentru a scăpa cu viață, tinerii și-au abandonat bagajele apoi au fugit din pădure, iar animalele au fost atrase de mâncarea pe care au găsit-o într-un rucsac.

Totodată, un alt turist, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la spital după ce a fost atacat în cort, miercuri dimineaţă, de un urs.

Bărbatul este din Câmpina Turzii şi îşi petrecea vacanţa în zona de rulote din Buşteni.

Acesta a fost rănit la mâna stângă încercând să se apere de urs. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Sinaia unde a rămas internat pentru a primi îngrijiri medicale.

Vă reamintim că, în noaptea de luni spre marți, un alt bărbat a fost atacat de urs, în timp ce era în cort în Bușteni.

Ultima oră
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți