Turiștii români sunt acuzați că terorizează cu manele plajele din Grecia: „După ce au terfelit litoralul românesc acum au venit să-l strice și pe al grecilor”

Turiștii români sunt acuzați că terorizează cu manele plajele din Grecia: „După ce au terfelit litoralul românesc acum au venit să-l strice și pe al grecilor”
Turiștii români sunt acuzați că terorizează cu manele plajele din Grecia: „După ce au terfelit litoralul românesc acum au venit să-l strice și pe al grecilor”. Sursa Foto: Pixabay

Thassos, cunoscută și drept „insula de smarald”, este la doar nouă ore de mers cu mașina de București, fiind o distanță accesibilă românilor.

Totodată, turiștii români sunt acuzați că terorizează insula Thassos cu manele și că sunt pe punctul să distrugă plăcerea celor care caută momente de relaxare pe litoralul grecesc.

Românii terorizează cu manele insula Thassos

Prețurile mari, din stațiunile de la Marea Neagră, comparativ cu condițiile precare de cazare și masă sunt suficient de convingătoare pentru a-i face pe turiștii români să-și caute alte destinații de vacanță, însă mulți dintre turiștii români nu renunță la obiceiurile de acasă.

Pe una dintre multele pagini de Facebook în care se discută despre vacanțele din Grecia, Forum Thassos, una dintre turiste i-a înfierat pe românii care se manifestă nepotrivit pe plajele din insula grecească. Aceasta a vorbit despre românii care ascultă manele cu volum ridicat pe plajă, despre copiii care țipă și despre tot astfel de chestii urâte.

„Probabil că îmi voi lua hate, dar țin să le mulțumesc conaționalilor noștri care de 2 zile au ajuns în Thasos, mai la sud așa … și care ne explică clar și răspicat cum e treaba cu Carmen Chindris și ochelarii ei de soare pe plajă.

Cum e cu hăhăială aia de autobază, mămicilor adepte ale parentingului modern care își lasă copii să țipe și să urle că nu primesc telefonul că așa e învățătura de acasă fără să se gândească că deranjează jumătate de plajă și tuturor românilor care după ce au terfelit litoralul românesc acum au venit să-l strice și pe al grecilor”, a notat, pe respectiva pagină de Facebook, revoltată, o turistă din București.

Eu înțeleg că e loc sub soare pentru toată lumea, dar dacă eu nu vin să vă deranjez cu hard rock-ul ascultat de mine în căști, voi de ce veniți să deranjați cu boxa pe plajă?? Dacă copilul meu înțelege când ai spun că mai târziu va primi telefonul acum să se bucure de soare și apă, ai vostri de ce trebuie să urle și să vorbească urat??”, a mai adăugat turista.

Mesajul turistei românce

Femeia este de părere că toată lumea a venit în concediu să se relaxeze și să-și încarce bateriile, însă fiecare trebuie să respecte pe ceilalți.

În concediu suntem toți și toți am venit aici să ne relaxăm și să ne încărcăm bateriile, dar dacă am venit aici și nu am rămas la Eforie înseamnă că nu căutăm atmosfera de acolo și prin urmare vă rog dacă cumva sunteți pe acest grup încercați că seară după ora 23 să ascultați manele în surdină, dimineață pe plajă să auziți valurile marii și nu cum se jelește un lăutar că l-a lăsat piranda și la terase”, a spus turista.

Mai mult decât atât, aceasta a făcut și un apel către grupul de români acuzat de comportament indezirabil să încerce ca, măcar la restaurante, să se comporte civilizat.

„La terase măcar dacă tot vreți să mâncați doar acolo unde e scris în română și au și ciorbă de burtă măcar nu-i deranjați pe ceilalți care optează pentru alte taverne. În speranța că va ajunge la voi mesajul meu, va mulțumesc anticipat și îmi doresc să nu ne mai întâlnim pe nici o plajă că prea le-ați stricat pe toate”, a transmis turista citată de evz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe