Turiștii se plâng. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă

Turiștii se plâng. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
Foto: Pixabay.com

De la începutul sezonului, pe litoralul românesc au ajuns peste 250.000 de turiști, iar numeroase plângeri legate de prețuri au devenit virale în mediul online.

La malul mării turiștii plătesc sume piperate pentru mâncare, cazare și chiar și băuturile răcoritoare de pe plajă.

O porție de hamsii la Mamaia poate ajunge la 30 de lei, iar dacă este însoțită și de o bere, consumatori scot din buzunar aproximativ 70 de lei.

Nici în cazul supermarketurilor din stațiuni prețurile nu sunt mai mici, pentru o apă la 0,5 litri, clienții plătesc în jur de cinci lei.

Cât costă o pereche de papuci și un colac la Mamaia

În cazul în care se întâmplă să uitați obiecte necesare în timpul vacanței de la malul mării și ajungeți la Mamaia vești nu sunt prea bune.

Potrivit Cancan.ro, pentru un colac mai mare, în formă de flamingo, la Mamaia turiștii ajung să dea chiar și 300 de lei, în zona de nord, iar în alte părți ale litoralului prețul poate coborî până la aproximativ 70 de lei.

O pereche de papuci, cu talpă din plută are un preț de 20 de lei, în timp ce în magazinele din Mamaia Nord prețul unei perechi de papuci poate ajunge de la câteva sute de lei, la câteva mii de lei, în funcție de brandul de lux.

Urmăriți B1TV.ro și pe