Turiștii se plâng. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă

Turiștii se plâng. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
Foto: Pixabay.com

De la începutul sezonului, pe litoralul românesc au ajuns peste 250.000 de turiști, iar numeroase plângeri legate de prețuri au devenit virale în mediul online.

La malul mării turiștii plătesc sume piperate pentru mâncare, cazare și chiar și băuturile răcoritoare de pe plajă.

O porție de hamsii la Mamaia poate ajunge la 30 de lei, iar dacă este însoțită și de o bere, consumatori scot din buzunar aproximativ 70 de lei.

Nici în cazul supermarketurilor din stațiuni prețurile nu sunt mai mici, pentru o apă la 0,5 litri, clienții plătesc în jur de cinci lei.

Cât costă o pereche de papuci și un colac la Mamaia

În cazul în care se întâmplă să uitați obiecte necesare în timpul vacanței de la malul mării și ajungeți la Mamaia vești nu sunt prea bune.

Potrivit Cancan.ro, pentru un colac mai mare, în formă de flamingo, la Mamaia turiștii ajung să dea chiar și 300 de lei, în zona de nord, iar în alte părți ale litoralului prețul poate coborî până la aproximativ 70 de lei.

O pereche de papuci, cu talpă din plută are un preț de 20 de lei, în timp ce în magazinele din Mamaia Nord prețul unei perechi de papuci poate ajunge de la câteva sute de lei, la câteva mii de lei, în funcție de brandul de lux.

Ultima oră
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc