Un autocar care transporta pasageri din Ucraina s-a răsturnat în Vrancea: Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite (VIDEO)

Un autocar care transporta pasageri din Ucraina s-a răsturnat în Vrancea: Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite (VIDEO)

Tragedie în Vrancea în această noapte. Un autocar care transporta 77 de pasageri ucrainieni s-a răsturnat. Incidentul a avut loc pe Drumul European E85, între Călimăneşti şi Mărăşeşti.

Impactul a dus la moartea a doi oameni iar alţi cinci au fost răniţi. Dintre aceştia, trei au avut nevoie urgentă de spitalizare.

Autocarul se deplasa pe direcția Focșani- Adjud. În urma accidentului, a rezultat decesul a două persoane și rănirea altor cinci.

Un autocar care se deplasa din Bulgaria cu destinația Kiev a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se în șanț.

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe şi trei oameni au fost duși de urgenţă la spital.

Pasagerii ucrainieni rămași la locul accidentului asteaptă acum o soluție să ajungă acasă.

”Au fost trimise la locul intervenției cinci ambulanțe, dintre care una de terapie intensivă. În momentul în care echipajele au ajuns, o persoaneă decedată era practic scoasă din autocar, iar o alta era grav rănită”, a anunțat Flaviu Chiscop, inspector-șef al ISU Vrancea.

Un autocar cu pasageri ucrainieni s-a răsturnat în Vrancea

Embed:

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)