Un avion a ieșit de pe pista Aeroportului din Cluj, pe fondul vântului puternic și al condițiilor de iarnă

Un avion a ieșit de pe pista Aeroportului din Cluj, pe fondul vântului puternic și al condițiilor de iarnă
Cel mai mare aeroport din Rusia trimite 40% din personal în concediu, pe perioadă nedeterminată, pe fondul sancțiunilor impuse Foto simbol: Pixabay

Un avion a ieșit în lateralul pistei de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca în timpul unor manevre de întoarcere pe fondul vântului puternic și al condițiilor de iarnă. Vremea a provocat și alte probleme în județ – un copac a căzut peste o mașină, pe E60, transmite Stiripesurse.ro.

David Ciceo, precizări despre cazul avionului a ieșit de pe pista Aeroportului din Cluj

„La zborul Wizz Air de la Bologna, având în vedere că a bătut vântul puternic şi erau condiţii de iarnă, nu era recomandat să întoarcă pe pistă, dar avionul a întors pe pistă, contrar condiţiilor meteo, şi a ieşit puţin în lateralul pistei. Nu a fost avariată deloc aeronava, nici pasagerii nu au avut probleme. Din acest motiv au fost întârzieri între 30 de minute şi o oră la zborurile Wizz Air de la Valencia şi Lufthansa de la Munchen”, a declarat, marţi, directorul Aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo.

Un alt incident s-a petrecut luni seară, când un copac a căzut peste o mașină pe E60.

„Pentru zona de Cod roşu s-a emis un Ro-Alert. Doar un copac a căzut pe E60 între Huedin şi Morlaca pe o maşină, circulaţia fiind reluată în scurt timp. De alte evenimente nu am cunoştinţă”, a spus, marţi, prefectul Tasnadi Szilard.

Zona montană a județului Cluj a fost sub Cod roșu de vânt puternic în cursul serii de luni, cu rafale de până la 135 km/h.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)