Un avion sârbesc, de mici dimensiuni, a aterizat forțat la granița cu județul Iași. Care era misiunea echipajului picat în România

Un avion sârbesc, de mici dimensiuni, a aterizat forțat la granița cu județul Iași. Care era misiunea echipajului picat în România
captura YT

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat la granița cu județul Botoșani. Incidentul a avut loc luni dimineață, în comuna Movileni, localitatea Potângeni, județul Iași.

La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje specializate de urgență: 2 ASAS, 1 TIM, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat – transmite Monitorul de Botoșani.

Forțele de intervenție au fost redirecționate către satul Borșa, comuna Vlădeni

Din datele apelantului, în avion se aflau doi piloți sârbi care au transmis că nu nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul a declarat autorităților române că au fost nevoiți să aterizeze în acest fel din cauza lipsei de kerosen; a fost o aterizare forțată în satul Borșa, localitatea Vlădeni. 

Potrivit unei evaluări tehnice, menționeză publicația amintită, avionul nu a avut probleme iar compania care deține avionul, din Serbia, a transmis că cei doi piloți aruncau momeală cu vaccin antirabic pentru vulpile din localitățile învecinate graniței cu România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti