Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident la muncă în Portul Constanța Sud-Agigea

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident la muncă în Portul Constanța Sud-Agigea
Foto: cugetliber.ro

Un bărbat în vârstă de 57 ani, angajat în postul de mecanic, a ajuns în stare gravă, miercuri, la Spitalul Județean Constanța, cu un braț amputat, după ce a fost victima unui accident de muncă petrecut în dana 136 a portului Constanța Sud – Agigea, relatează Mediafax.

Polițiștii Serviciului de Transporturi Maritime au declarat că bărbatul este din Tuzla și era angajat la o societate comercială în funcţia de mecanic.

La un moment dat, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla de serviciu la supravegherea unei benzi transportoare de ciment în dana 136 a portului Constanţa Sud – Agigea, colegii săi l-au auzit strigând după ajutor şi, ajunşi la faţa locului, au constatat că acesta îşi prinsese braţul drept la banda transportoare.

Ei au chemat ajutoare prin 112, iar un echipaj SMURD a preluat victima, care era în stare de conştienţă, transportând-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanţa.

Bărbatul a rămas internat în Secția Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate şi tratament, fiind diagnosticat cu amputarea braţului drept.

Urmăriți B1TV.ro și pe