Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol, la Hunedoara
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiul Hunedoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a sechestrat la domiciliul său o tânără de 19 ani, pe care a încercat să o violeze. Victima a reușit să scape, fiind salvată de oamenii legii după ce a reușit să îi transmită niște mesaje unei prietene, transmite Agerpres.

Anchetă la Hunedoara. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru sechestrarea unei fete și pentru tentativă de viol

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a precizat că incidentul a avut loc pe 24 septembrie și a fost relatat familiei victimei de către o prietenă cu care tânăra reușise să comunice prin mesaje. Tatăl victimei a anunțat Poliția Hunedoara, iar oamenii legii au reușit să identifice apartamentul unde era sechestrată fata de 19 ani și au salvat-o.

„Poliţiştii au stabilit că aceasta a fost sechestrată în locuinţa bărbatului, unde a fost condusă de acesta cu un taximetru, în dimineaţa zilei de 24 septembrie, în jurul orei 8,00, şi ţinută împotriva voinţei sale. (…) Poliţiştii au stabilit faptul că persoana vătămată a refuzat să intre în interiorul locuinţei bărbatului, context în care acesta a exercitat acte de violenţă asupra sa, conducând-o împotriva voinţei sale în locuinţă, unde a încercat să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, însă nu a reuşit întrucât persoana vătămată s-a împotrivit şi a reuşit să solicite, prin mesaje, ajutorul unei prietene, care a alertat părinţii tinerei, iar aceştia au sesizat Poliţia”, informează IPJ Hunedoara.

Victima a fost transportată la UPU Hunedoara, iar acolo s-a constatat că a suferit leziuni care impun circa 18-19 zile de îngrijri medicale.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol.