UPDATE. Doi bărbați au murit după ce s-a prăbușit peste ei un zid. Victimele lucrau la reabilitarea unei grădinițe din Oituz, județul Bacău

UPDATE. Doi bărbați au murit după ce s-a prăbușit peste ei un zid. Victimele lucrau la reabilitarea unei grădinițe din Oituz, județul Bacău
Foto simbol: Pixabay

UPDATE, 14 octombrie, ora 8: Cea de-a doua victimă a fost scoasă decedată de sub dărâmături. Este vorba tot despre un bărbat, potrivit precizărilor făcute purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, transmite Agerpres.

Inițial fusese anunțat decesul unui bărbat, iar purtătorul de cuvânt al ISU Bacău precizase că se lucrează la extragerea celei de-a doua victime.

„Persoanele au fost extrase de sub dărâmături şi au fost declarate decedate de către echipajul SAJ, deoarece prezentau leziuni incompatibile cu viaţa”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Cele două victime aveau 45 şi 53 de ani şi făceau parte dintr-o echipă de muncitori care lucra la reabilitarea Grădiniţei nr. 3 din comuna Oituz, a mai spus Andrei Grecu.

Știrea inițială: Zidul unei clădiri din localitatea Oituz s-a prăbușit peste un bărbat, iar acesta a murit, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Bacău: Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit un zid peste el în Oituz

„A fost identificată o persoană, un bărbat, care prezintă leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Sub dărâmături a mai fost prins un bărbat, iar autoritățile lucrează la extragerea sa.

„A fost identificată a doua victimă, se lucrează la extragerea ei”, a mai spus maiorul Andrei Grecu.

La operațiune participă un echipaj de descarcerare și un echipaj de lucru cu spumă și apă din cadrul ISU Bacău, respectiv un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.