Un bărbat a murit, în timp ce se afla la cumpărături, într-un centru comercial din Craiova

Un bărbat a murit, în timp ce se afla la cumpărături, într-un centru comercial din Craiova
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a murit joi, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centru comercial din Craiova, sub privirile celor care se aflau şi ei în magazin, potrivit Gazeta de Sud.

Potrivit IPJ Dolj, joi dimineață, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui centru comercial, din Craiova, o persoană este inconștientă.

La locul tragediei s-a deplasat și un echipaj SAJ Dolj, care a efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat însă, fiind declarat decesul bărbatului.

Polițiștii au identificat persoana, un bărbat de 72 de ani, din Craiova, care ar fi acuzat o stare de rău în timp ce se afla la cumpărături.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a explicat Daniela Pîrvulescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj, potrivit sursei citate.

De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Urmăriți B1TV.ro și pe