Un bărbat a murit, în urma unui accident între o mașină și un TIR în județul Iași. O femeie, care se afla tot în autoturism, a fost dusă în stare gravă la spital

Un bărbat a murit, în urma unui accident între o mașină și un TIR în județul Iași. O femeie, care se afla tot în autoturism, a fost dusă în stare gravă la spital
Ambulanța / Foto Facebook: Ambulanta

O mașină a fost lovită de un autotren în dreptul localității din comuna Schitu, vineri, astfel că un bărbat a murit, iar o femeie a fost transportată în stare gravă la spital. Cei doi se aflau în autoturism.

Iași: Un bărbat a murit, în urma unui accident între o mașină și un TIR

Potrivit ISU Iași, în noaptea de joi spre vineri, în dreptul localității Poieni s-a produs un accident între un TIR și un autoturism. La fața locului au intervenit un echipaj de intervenţie cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, împreună cu două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, au intervenit la un accident rutier produs între un TIR şi un autoturism, în dreptul localităţii Poieni, transmite Agerpres.

Cele două persoane aflate în autoturism, un bărbat în vârstă de 33 de ani și o femeie de 31 de ani, au rămas încarcerate, iar șoferul a fost găsit în stare de inconștiență.

După realizarea manevrelor specifice, concomitent cu acordarea primului ajutor de urgenţă, femeia a fost transportată la spital cu diverse politraumatisme, iar în cazul şoferului a fost declarat decesul, conform ISU Iași, care a mai precizat că șoferul TIR-ului a refuzat evaluarea medicală.

Ultima oră
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)