Un bărbat prins beat la volan și fără permis le-a spus polițiștilor din Suceava că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război

Un bărbat prins beat la volan și fără permis le-a spus polițiștilor din Suceava că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat din localitatea Frătăuții Vechi a fost depistat beat la volan și nu avea nici permis de conducere. Odată prins de polițiști, acesta le-a spus că s-a certat cu nevasta și a plecat de acasă cu intenția de a merge la război, transmite Monitorul de Suceava.

Suceava: Un bărbat prins beat la volan și fără permis le-a spus polițiștilor că s-a certat cu soția și vrea să meargă la război

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20:30, când un echipaj de poliție rutieră a oprit o mașină și au observat că șoferul era incoerent. Bărbatul mirosea a alcool, iar oamenii legii au ajuns la concluzia că el nici măcar nu figurează în bazele de date ale Poliției Române ca având permis de conducere.

Verificarea cu aparatul etilotest a indicat o concetrație de 0,96 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Cum alcoolemia era una mare, polițiștii se pregăteau să îl ducă la spital, moment în care bărbatul le-a spus că a plecat de acasă după o ceartă cu soția și că vrea să meargă la război, într-o discuție surprinsă de reporterii de la „Alo Iași”.

În cele din urmă, Ionel P. a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret și i s-au prelevat două probe pentru stabilirea nivelului exact de alcoolemie.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, respectiv conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Situat în partea de nord-est a României, Suceava este unul dintre județele prin care intră în România refugiații ucraineni care fug de drama războiului declanșat de Vladimir Putin și Federația Rusă. De altfel, tot acolo va fi creat și hub-ul coordonat de Comisia Europeană, facilitate care va permite colectarea și transportul donațiilor internaționale în domeniul ajutorului umanitar către Ucraina și ucraineni.

Urmăriți B1TV.ro și pe