Un bărbat snopit în bătaie din cauza unui câine îşi caută dreptatea în instanţă, în Alba

Un bărbat snopit în bătaie din cauza unui câine îşi caută dreptatea în instanţă, în Alba
Foto simbol: Pixabay

Un conflict fără precedent a avut loc în Sebeș, din cauza unui câine. Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost snopit în bătaie cu bâta de stăpânul unui câine. În actul de sesizare s-a reținut că, la data de 01.09.2021, în jurul orei 16:40, bărbatul a fost bătut în timp ce se afla în scara blocului, pe fondul unor neînțelegeri și a unui conflict spontan cu privire la înapoierea unui câine.

Cum s-a desfășurat conflictul

În acest caz, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată, cu o bâtă în zona capului și a îmbrâncit-o pe scările blocului, ceea ce i-a produs acesteia din urmă mai multe leziuni care au necesitat transportarea acesteia la Spitalul Municipal Sebeș, apoi la Spitalul de Urgență Alba Iulia și, ulterior, la Spitalul de Urgență Târgu Mureș.

Urmare agresiunii, victima a avut nevoie de 95-100 zile de îngrijire medicală pentru vindecarea leziunilor traumatice suferite și că în urma acestora viața i-a fost pusă în primejdie, scrie antena3.

În acest context, magistrații Judecătoriei Blaj au respins cererea victimei şi a apreciat că presupusa faptă săvârșită de inculpat nu întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă la omor.

„Deși violențele au fost exercitate de către inculpat cu intenție, acesta nu a urmărit și nu a acceptat producerea rezultatului mai grav, respectiv punerea în primejdie a vieții victimei, în condițiile în care conflictul dintre victimă și autor a fost unul spontan, iar loviturile aplicate victimei nu au fost repetate”, se arată în motivarea instanței.

Urmăriți B1TV.ro și pe