TRAGEDIA ZILEI: A MURIT chiar în timp ce se afla la volan! A făcut INFARCT după ce și-a plătit FACTURILE… (IMAGINI GREU DE PRIVIT)

TRAGEDIA ZILEI: A MURIT chiar în timp ce se afla la volan! A făcut INFARCT după ce și-a plătit FACTURILE... (IMAGINI GREU DE PRIVIT)
Foto: pixabay.com

Tragedie în Bistrița! Un bărbat a fost găsit inconștient la volanul mașinii pe care o conducea, iar medicii chemați la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare.

A MURIT SHAKIRA! E TRAGEDIA ZILEI! IMAGINI CUTREMURĂTOARE FAC ÎNCONJURUL LUMII

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, iar echipajele medicale au declarat decesul acestuia după ce i-au aplicat patru electroșocuri, informează bistriteanul.ro.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Din primele informații, incidentul s-a petrecut în față la Aquabis. Se pare că bărbatul este angajat al Centrului de Transfuzii din Bistrița.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Conform martorilor de la fața locului, bărbatul ar fi intrat la Aquabis să își plătească facturile la apă și a lăsat mașina în parcare.

La întoarcere, după ce s-a urcat în mașină a mai apucat să facă doi metri cu spatele și a rămas în mijlocul drumului în mașină întrucât a suferit un infarct.

TRAGEDIA ZILEI: A MURIT chiar în timp ce se afla la volan! A făcut INFARCT după ce și-a plătit FACTURILE… (IMAGINI GREU DE PRIVIT)

Ultima oră
00:00 - Primele concluzii după tragedia din București: Nu au fost asigurate în totalitate acele sprijiniri de maluri pentru a nu se genera acest eveniment
23:58 - Cum s-au dat de gol mai mulți români veniți din Luton, care au prezentat certificate COVID false. Raed Arafat: Acest lucru e extrem de grav, înseamnă că ești dispus să răspândești boala, că nu te interesează nimic
23:25 - Alexandru Rafila, despre testarea obligatorie, pe banii lor, a medicilor care refuză vaccinarea: Îi va enerva. Cum să-i pedepsești? Tu ai nevoie de ei pentru valul 4 al pandemiei și vii să-i ameninți? (VIDEO)
23:11 - Raed Arafat, primele declarații după tragedia de la Biblioteca Națională: Aceste accidente denotă că nu s-a asigurat zona foarte bine
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri