Un deţinut de 25 de ani a murit în Penitenciarul Arad

Un deţinut de 25 de ani a murit în Penitenciarul Arad
Foto:ZiareLive.ro

Un deținut în vârstă de 25 de ani a murit, duminică seară, în Penitenciarul Arad, informează news.ro. Bărbatul se simțea rău de câteva zile și a fost dus la infirmerie. Luni urma să fie transportat la spital pentruanalize.

Tânărul, care era din Vaslui, ispășea o condamnare de șase ani pentru tâlhărie. El a fost transferat la infirmerie, după ce vreme de câteva zile a acuzat că se simte rău. Totuși, persoanlul medical de acolo a constata că ”are o stare generală bună”. Luni, el urma să fie transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad, pentru a fi supus unor investigații suplimentare.

Duminică seară, însă, un coleg a sesizat paza că bărbatul nu se simte bine. Asistenții au invervenitpentru a-l resuscita, apoi un echipaj SMURD ajuns la fața locului pentru a continuamanevrele, dar nu aavut succes.

Potrivit medicilor de la SMURD, deținutul a suferit un stop cardiorespirator.

Poliţiştii chemaţi la faţa locului au constatat că nu există urme de violenţă. Totuși, trupul său neînsuflețit a fost ridicat pentru autopsie şi au fost anunţaţi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Deținutul nu figura cu boli cardiace.

Urmăriți B1TV.ro și pe