Un imobil și vehicule de epocă, garanții ale lui Cristian Popescu Piedone în contul cauțiunii din dosarul Colectiv (VIDEO)

Un imobil și vehicule de epocă, garanții ale lui Cristian Popescu Piedone în contul cauțiunii din dosarul Colectiv (VIDEO)
Foto: libertatea.ro

Cristian Popescu Piedone a vizitat din nou Direcția Națională Anticorupție pentru dosarul Colectiv. Acesta a ajuns la sediul DNA pentru a-și pune garanții în contul cauțiunii de 1,5 milioane de lei.

Acesta a pus ca garanție un imobil și mai multe vehicule de epocă pe care le deține, potrivit agerpres.

După ce, inițial acesta a fost reținut, apoi propus pentru arestare, fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost eliberat după câteva zile.

Piedone, audiat din nou la DNA în dosarul Colectiv

#DIRECT_ONE_salcl1#

Dupa căteva săptămâni de anchetă, procurorii DNA au fost extinse acuzațiile pentru noi fapte de abuz în serviciu și au dispus control judiciar pe cauțiune în ceea ce-l privește pe Cristian Popescu Piedone. Deocamdată nu a fost plătită această sumă, iar Piedone a contestat această decizie de cauțiune. La începutul anului viitor, judecătorii vor decide cuantumul cauțiunii, iar dacă aceasta va ramâne la fel, Piedone va trebui să plătească suma cerută de procurorii DNA pentru a fi liber. În caz contrar, anchetatorii pot cere arestarea sa din nou, din cauza încălcării codului procedural.

Cristian popescu Piedone ar fi trebuit să plătească suma de 1.500.000 de lei pentru a fi liber. (Detalii AICI)

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani