Un incendiu a distrus șapte locuințe din comuna Valea Mare Pravăț, județul Argeș: „Intervenția a fost una dificilă”

Un incendiu a distrus șapte locuințe din comuna Valea Mare Pravăț, județul Argeș: „Intervenția a fost una dificilă”
Foto simbol: Pixabay

Un incediu a cuprins șapte locuințe din comuna Valea Mare Pravăț, în noaptea de marți spre miercuri. Intervenția a fost una dificilă, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, potrivit Agerpres.

Un incendiu a distrus șapte locuințe din comuna Valea Mare Pravăț, Argeș

Nu au fost înregistrate victime, a precizat ISU Argeș.

„Intervenţia a fost una dificilă, dar cu toate acestea, flăcările au fost oprite din dezvoltarea la alte imobile alăturate şi s-a lucrat la lichidarea incendiului. (…) Incendiul a afectat şapte locuinţe şi o anexă gospodărească din lemn. Patru dintre locuinţe aveau în componenţă material lemnos şi la zidărie, care a favorizat arderea spre interior”, au declarat reprezentanții ISU Argeș.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și sumă, respectiv o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

„Alimentarea cu apă la locul intervenţiei s-a făcut dintr-o sursă naturală de apă. (…) Nu au fost înregistrate victime”, a mai spus ISU Argeș.

Probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit care s-a produs ca urmare a unei improvizații la instalația electrică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”