Un interviu electoral plătit la Hotnews, motiv de dispută între Cristian Sima şi Nicuşor Dan: Acuzaţii privind donaţii de campanie şi ameninţări cu dezvăluiri (VIDEO)

Un interviu electoral plătit la Hotnews, motiv de dispută între Cristian Sima şi Nicuşor Dan: Acuzaţii privind donaţii de campanie şi ameninţări cu dezvăluiri (VIDEO)

După ce Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la primăria Capitalei, a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru site-ul B1.ro că Cristian Sima nu i-a donat niciun leu în campania trecută, plătindu-i doar un interviu electoral la Hotnews, a venit şi replica "brokerului fugar".

Domnul Sima era patron la Hotnews în campania trecută şi a plătit atunci un interviu la Hotnews, unde a apărut un inetrviu legal, plătit. Nu mi-a dat nici sediu de campanie, nici o mie de euro. Nici măcar nu am discutat personal cu dumnealui atunci”, a spus Nicuşor Dan pentru B1.ro.

Cine îl sponsorizează pe Nicuşor Dan

#DIRECT_ONE_ly9dhk#

Sima, în schimb, spune într-o postare pe Facebook cu totul altceva. “Nicusor mama, matematicienii nu mint pentru ca prin reducere la absurd se demostreaza contrariul.Ia intreab-o tu pe Mariuca Mereuta Talpes de unde ai avut sediul din Magheru si daca nu cumva o mie de euro din alea 5000 erau de la mine, ca tot ai recunoscut ca ai luat 5000 de la fam Talpes. E adevarat ca nu ne-am intilnit pentru ca eu nu aveam nimic sa-ti cer si te-am sprijinit pentru simplu fapt ca ai fost olimpic ca si mine. E drept ca m-as fi asteptat macar sa-mi spui multumesc, dar nu m-am suparat. Daca Mariuca Mereuta Talpes va nega ca ti-am dat sediul de campanie, ala de pe bul Magheru,era sediul Sibex din Bucuresti si stii bine ce scria pe usa, atunci voi proceda ca si in cazul Predoiu si o sa te faci de ris. Mariuca mi-a fost colega, un matematician de exceptie si nu vreau s-o bag in minciunile tale, dar daca cumva ma fortati, o voi face. Nu a fost nimic ilegal, nu regret ce am facut, dar cind cineva minte demonstrez prin reducere la absurd. Vezi sa nu te faci din nou de ris ca la postarea cu CSM Bucuresti”, a fost mesajul lui Cristian Sima pentru Nicuşor Dan.

Cristian Sima comentează declaraţiile lui Nicuşor Dan pentru B1.ro

Sima a mai dezvăluit acum câteva zile şi informaţii inedite despre relaţia sa cu candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu. După ce liberalul a susţinut că nu a avut o relaţie apropiată cu Sima, acesta a postat pe Facebook poze în care cei doi apar în ipostaze extrem de intime.

Cristian Sima, despre relaţia cu candidatul PNL, Cătălin Predoiu

Nicuşor Dan a vorbit în interviul pentru B1.ro despre sponsorii săi de campanie, amintind şi relaţia cu Florin Talpeş.

Domnul Florin Talpeş mi-a sponsorizat pre-campania trecută cu 5.000 de euro. Eu mă consider prieten cu domnul Florin Talpeş. Nu este nici o legătură de rudenie între Florin Talpeş şi Ioan Talpeş (fostul director al SIE)”, a declarat Nicuşor Dan. (Detalii AICI)