Un pilot TAROM a făcut infarct la bordul aeronavei, la aterizarea pe Aeroportul Otopeni (VIDEO)

Un pilot TAROM a făcut infarct la bordul aeronavei, la aterizarea pe Aeroportul Otopeni (VIDEO)
O aeronavă AIRBUS A310 a companiei TAROM. Foto simbol: Hepta.ro / MMA / F.F.

Unui pilot TAROM i s-a făcut chiar în timp ce se afla la bordul avionului, mai exact în momentul aterizării pe Aeroportul Otopeni. Aeronava cu pasageri se întorcea de la Amsterdam.

Pilotul a făcut stop cardiac la aterizarea în România. Au intervenit specialiștii din cadrul Aeroportului Otopeni și cadrele medicale pregătite pentru astfel de cazuri.

Din informațiile pe care le avem până acum, pilotul a fost stabilizat și este monitorizat medical.

Toți pasagerii aeronavei Amsterdam – București, cursa TAROM au fost debarcați în siguranță.

Știre în curs de actualizare

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3