Un profesor de sport din Capitală este acuzat că ar fi fotografiat eleve de 8 ani în timp ce acestea erau în toaleta școlii

Un profesor de sport din Capitală este acuzat că ar fi fotografiat eleve de 8 ani în timp ce acestea erau în toaleta școlii
Foto: hartaafacerilor.ro

Părinții unor eleve de 8 ani de la Școala 164 din București susțin că profesorul de sport le-ar fi făcut fotografii fetițelor în timp ce acestea se aflau în toaleta unității. Totodată, aceștia spun că profesorul le vorbește urât elevilor, are un comportament nedidactic și intră frecvent peste fetițe în vestiare. Cazul a ajuns și în atenția Poliției.

După spusele părinților, incidentul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, când profesorul de sport a intrat peste copilele din clasa a II-a în toaletă și le-ar fi fotografiat cu telefonul mobil.

Dascălul neagă incidentul, iar conducerea școlii nu a luat nicio măsură. Astfel, părinții au sesizat inspectoratul școlar. și au depus plângere la secția 22 de Poliție. Ei vor să alerteze și Direcția pentru protecția copilului, potrivit TVR.

Totodată, directoarea școlii nu a vrut să discute acest eveniment. Aceasta a transmis că este prea ocupată pentru a da declarații.

Cazul ar putea ajunge, în funcție de încadrarea faptei, și la Brigada de Crima Organizată.

Tags:
Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)