Un șofer de autocar a spulberat barierele de la o trecere la nivel cu calea ferată, în Prahova (VIDEO)

Un șofer de autocar a spulberat barierele de la o trecere la nivel cu calea ferată, în Prahova (VIDEO)
Foto: captură Facebook / CFR Infrastructura

Șoferul unui autocar a spulberat barierele de la o trecere la nivel cu calea ferată, miercuri, în județul Prahova, informează CFR Infrastructura.

Imaginile VIDEO pot fi urmărite AICI

Prahova: Un șofer de autocar a spulberat barierele de la o trecere la nivel cu calea ferată

„Un nou caz de inconștiență a fost surprins astăzi, 26 octombrie 2021, la ora 14.15, de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 45+200, situată între stațiile Crivina – Brazi, județul PRAHOVA. Deși semnalele de avertizare sunt în funcțiune, iar brațele barierei în mișcare, șoferul forțează traversarea și rupe un braț al barierei, punând astfel în pericol nu doar propria viață, ci și viețile pasagerilor”, spun reprezentanții CFR Infrastructura.

Potrivit sursei citate, imaginile au fost transmise și Poliției pentru a fi identificat șoferul.

CFR Infrastructura reamintește participanților la trafic cât este de important să fie respectată semnalizarea la trecerile la nivel cu calea ferată, deoarece:

  • O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile celor pe care îi transportă!

  • O astfel de inconştienţă poate pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier, feroviar sau, chiar și al pietonilor!

  • O astfel de inconştienţă atrage după sine timp pierdut în trafic, fie că vorbim de cel rutier sau cel feroviar!

  • O astfel de inconştienţă produce pagube materiale sistemului feroviar!

Inconștiența anumitor șoferi este greu de imaginat și de acceptat, a subliniat CFR Infrastuctura.

„Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!”, mai spun reprezentanții instituției.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană