Un soldat din Dej a furat un pistol mitralieră şi două gloanţe din unitatea în care lucra

Un soldat din Dej a furat un pistol mitralieră şi două gloanţe din unitatea în care lucra

Un militar, angajat al unităţii militare 01055 din Dej, a fost prins de poliţişti, în afara orelor de serviciu, având asupra lui un pistol mitralieră şi doua cartușe.
Bărbatul nu a putut justifica de ce avea asupra sa arma. Cazul a fost preluat de Parchetul Militar, scrie dejeanul.ro.

Conform unor informaţii neoficiale, militarul avea datorii la cămătari.
 

Conform unor informaţii neoficiale, militarul avea datorii la cămătari. – See more at: http://www.monitorulcj.ro/actualitate/46928-un-militar-a-furat-o-arma-surse-militarul-ar-avea-datorii-la-camatari#sthash.J9T9AUfa.dpuf

 

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani