Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un copac în timp ce lucra (FOTO)

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un copac în timp ce lucra (FOTO)
foto: pandurul.ro

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața miercuri, după ce a fost lovit de un copac în Parcul Central din Târgu Jiu. El și mai mulți colegi lucrau la toaletarea copacilor, iar tânărul a avut ghinionul ca un copac putred să se rupă și să cadă peste el.

Tânărul a fost dus de urgență la spital, dar nu a rezistat prea mult și a murit. A ajuns în stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Târgu Jiu.

„Pacientul este în stare destul de gravă. A fost adus în UPU în stop cardio-respirator. A fost resuscitat, trimis la investigații la computerul tomograf, în urma căruia s-a evidențiat că este politraumatizat cranian, abdominal și toracic. Medicul neurolog a recomandat transferul în secția de Neurochirurgie din București, dar problemele toracice și abdominale au împiedicat acest transfer. Deocamdată va fi reținut la Târgu Jiu până va fi stabilizat”, a declarat Diana Marcoci, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Era rău lovit, îi curgea sânge pe nas. Era lovit la cap. Eram și eu cu nepoțica foarte aproape. Ne-am speriat. Eu l-am mai văzut și de dimineață prin parc”, a spus un martor, potrivit pandurul.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și nerespectarea normelor de sănătate și securitate în muncă. Cercetările continuă pentru a se stablili exact în ce condiții s-a produs accidentul.

„La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din comuna Boldești, județul Prahova, muncitor în cadrul unei societăți comerciale, în timp ce efectua lucrări de toaletare a arborilor în Parcul Central din Târgu Jiu, un copac s-a rupt și a căzut peste el. A fost deschis un dosar penal”, a declarat Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.