Panică în Brăila! Un tânăr a ÎNJUNGHIAT o persoană, apoi a furat o mașină și a intrat cu ea într-un mall. BILANȚUL VICTIMELOR (FOTO,VIDEO)

Panică în Brăila! Un tânăr a ÎNJUNGHIAT o persoană, apoi a furat o mașină și a intrat cu ea într-un mall. BILANȚUL VICTIMELOR (FOTO,VIDEO)
Foto: Obiectiv - Vocea Brailei / Facebook

UPDATE: 10 persoane au ajuns la spital, iar printre ele sunt şi doi copii.

Individul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi obţinuse permisul de conducere de doar câteva luni. El a fost reţinut de către poliţişti şi va fi supus şi unui examen psihiatric.

Surse din cadrul anchetei susţin că atacatorul a fost condamnat în trecut pentru lovire și are probleme cu controlul furiei, informează B1 TV.

UPDATE: Bilanțul atacului în serie din Brăila a crescut. Numărul răniților ar fi ajuns la nouă.

Alina Neacșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila, a confirmat pentru B1 TV că printre victime se numără doi copii, în vârstă de 11, respectiv 13 ani.

UPDATE: Victimele incidentului grav petrecut la Brăila sunt în stare stabilă, la spital. În urma violențelor șase persoane sunt rănite: patru adulți și doi copii. Nicio persoană din cele cinci lovite cu mașina nu se află în stare gravă. Persoana înjunghiată se află acum în sala de operație, starea eifiind gravă.

Deocamdată nu se cunoscu cu exactitate circumstanțele atacului. Unii dintre martori susțin că atacatorul s-ar fi prezentat la un târg auto și ar fi plecat să facă proba autoturismului împreună cu vânzătorul.

La un moment dat l-ar fi înjunghiat pe vânzător și l-ar fi dat jos din mașina, după care a plecat spre mall, scrie obiectivbr.ro.

Potrivit altor informații, individul ar fi vrut să cumpere autoturismul. Ar fi plecat cu mașina să o probeze, iar la întoarcere, nu se știe din ce motive, l-a înjunghiat pe vânzător și a fugit cu tot cu autoturism. Pe Centură, în apropierea Grădinii Zoologice, a făcut primele două victime, apoi s-a întreptat către mall.

Un alt martor care a asistat la scenele petrecute în parcarea mall-ului a povestit cum individul care se afla la volanul mașinii a strigat continuu că „Trebuie să curgă sânge în țara asta!”.

Potrivit altor persoane, tânărul a încercat de 3 ori să intre în incinta hipermarketului, însă stâlpii de beton de la intrare i-au încurcat planul de a produce probabil cel mai mare măcel din Brăila.

Doi bărbați de la o terasă din apropiere au sărit pe individ, i-au scos cheile din contact și l-au imobilizat până la sosirea echipajelor de poliție.

Panică în Brăila unde un tânăr drogat și aflat în stare de ebrietatear fi înjunghiat o persoană, apoi a furat o mașină și a intrat în plin într-un mall.

Totul ar fi pornit de la o ceartă pentru un loc de parcare. Suspectul ar fi înjunghiat un bărbat și i-a furat mașina.

Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane, scrieobiectivbr.ro.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Din primele informații, se pare că există 6victime, din care una mai grav. Tânărul a fost reținut de forțele de ordine.

Foto: Obiectiv – Vocea Brăilei

Foto: Obiectiv – Vocea Brăilei

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Ultima oră
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”