Un tânăr s-a înecat la Neptun, chiar în fața vilei lui Iohannis (VIDEO)

Un tânăr s-a înecat la Neptun, chiar în fața vilei lui Iohannis (VIDEO)

Tragedie pe litoral. Un tânăr s-a înecat la Neptun, după ce s-a aventurat în larg. Acesta nu a ţinut cont de steagul roşu de pe plaja, care interzicea categoric scăldatul. Tânărul urma să se căsătorească în scurt timp.Tragedia a avut loc chiar in fața vilei prezidențiale din Neptun, informează B1 TV.

Bărbatul de 24 de ani a mers la mare împreună cu logodnica sa şi câteva rude. Cu toţii sunt din Bucureşti şi făceau plajă chiar în dreptul vilei prezidenţiale din Neptun.
Tânărul nu a ţinut cont că steagul roşu era arborat pe plajă, nici de rugăminţile salvamarilor de a sta la mal. A intrat în marea extrem de agitată, iar curenţii l-au tras la fund.

În apă cu tânărul a intrat şi unchiul său, însă la un moment dat un val i-a dezechilibrat pe amândoi. Bărbatul a încercat să-şi salveze nepotul însă nu a avut nicio șansă. Tragedia a avut loc sub ochii îngroziți ai iubitei și ai tatălui tânărului.

Un tânăr s-a înecat în Neptun, chiar în fața vilei lui Iohannis

#DIRECT_ONE_cgvzpx#

După mai bine de patru ore de căutări, trupul tânărului a fost zărit de o persoană care i-a alertat pe salvatori. Medicii de pe ambulanță n-au mai putut face nimic și au declarat decesul. Tânărul și iubita lui urmau să se căsătorească în curând.

O tragedie a fost evitată în ultimul moment și la Costinești. Unui turist i s-a făcut rău și a leșinat în apă. A avut noroc că în zonă erau mai mulți oameni care l-au scos imediat. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la spital.

Aproape 15 oameni au murit în această vară înecați sau după ce li s-a făcut rău în apă, pe întreg litoralul. Cei mai mulţi pentru că au ignorat regulile.
Toţi turistii care vin la mare trebuie să ştie că un steag roşu cu galben înseamnă că salvamarul este prezent, scăldatul fiind permis. Atunci când este ridicat steagul galben, marea este agitată, iar scaldatul este permis doar înotătorilor experimentaţi. Dacă este ridicat steagul roşu, atunci scăldatul este interzis, pericolul de înec fiind extrem de mare.

Tags: